Yazar |
Mesaj |
-

gececi40
Uzman Üye
|
21.09.2009, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: @gececi40 sitene baktım google reklamları normal arama cubugu gıbı bısı yok.
Ben ana sayfamda demedim bazı sayfalarda dedim kalıcı olup olmadığınıda bilmiyorum bu geçicimi yoksa bü tür şekilde olabilirmi bende bunun cevabını öğrenmek istiyorum bir yetkili ağızdan ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
 |
-

site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda reklam yoktu önceden. Belki gececi40 ın dediği gibi yapabilirler. İlerleyen günlerde görürüz. Tabi böyle birşeyin olmaması temennimiz.______________ .. |
|
↑
|
|
 |
-

japon-cocuk
Uzman Üye
|
21.09.2009, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bikeresinde Bendede Olmuştu.
Sayfalar Eksik veya Hatalı Yüklendiğinde Olabilir.
Yoksa Bu Şekilde Bir Reklamın Olacağını Sanmıyorum...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bscity
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

tumhepsiburada
Uzman Üye
|
21.09.2009, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Gördüğünüz reklam bir satırdır..
O bir satır Bedava-Sitem'e aittir..
İstediği reklamı koyma hakkınada sahiptir..
Text veya Google reklamı google reklamları script olarak eklenmektedir yani içerikler değişkendir.. Bu reklam türü kırkta bir denk gelebilir..
Bide Google'den önbelleğinize bakında reklam öyle çıkabilir..
İyi eğlenceler..  |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
21.09.2009, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu reklam bizim anasayfamızda öyle görünecekse hiç iyi olmaz siyah bir tasarım kullanan arkadaşlarda bu görüntü anasayfayı çok kötü bozar işte yavaş yavaş başlıyor webme diğer ülkelerde büyük boy reklamlar vardı bizdede böyle arama çubuklarından büyük reklamlara geçerler
Modlarımız bize adminlerinden bir açıklama alsa konu hakkında bilgi verseler olmazmı görüyorumki onlarda konu hakkında pek bir bilgiye sahip değiller
Tamam webme istediği şekilde koyar ama bu geçicimi yoksa kalıcımı yada olucaksa türkiyedeki reklamların boyutları ne zaman büyür ???______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
 |
-

cengizhanayaz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2009, 19:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
artık büyük reklamlar koyacaklar ve bunları kaldırtmak için para isteyecekler... bu bir bs çakallığıdır. bekleyin ve görün |
|
↑
|
|
 |
-

turkmayasi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

frkn-fan
Acemi Üye
|
21.09.2009, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bs Reklamları Artık Çığrından Çıkıyorr !!! |
|
|
gececi40 yazmış:
Arkadaşlar sitemde geziniyordum google reklamında bu şekilde bir bölüm gördüm her sayfada yok ama genel sayfalarda var aklıma diğer ülkelerde uygulanan büyük boy bs reklamları geldi artık bizdede böylemi olucak türkiye borsverindede büyük reklamlarmı uygulanıcak çünkü değişiyor yönetimden bu konuda bir açıklama istiyoruz
Kardeşim Adamlar bedava Hizmet Sunuyorla Daha ne Bekliyorsun ??
Eğer İstemiyosan gidersin Domain Host Alırsın Paralı
Yada Bana Öm Atarsın Sana Reklamları Kaldırma Kodu Veririm  |
|
↑
|
|
 |
-

frkn-fan
Acemi Üye
|
21.09.2009, 21:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bs Reklamları Artık Çığrından Çıkıyorr !!! |
|
|
frkn-fan yazmış: gececi40 yazmış:
Arkadaşlar sitemde geziniyordum google reklamında bu şekilde bir bölüm gördüm her sayfada yok ama genel sayfalarda var aklıma diğer ülkelerde uygulanan büyük boy bs reklamları geldi artık bizdede böylemi olucak türkiye borsverindede büyük reklamlarmı uygulanıcak çünkü değişiyor yönetimden bu konuda bir açıklama istiyoruz
Kardeşim Adamlar bedava Hizmet Sunuyorla Daha ne Bekliyorsun ??
Eğer İstemiyosan gidersin Domain Host Alırsın Paralı
Yada Bana Öm Atarsın Sana Reklamları Kaldırma Kodu Veririm
Reklam olmayan bi Sitem Var Örnek Olarak Ama Silerler Die Söyleyemem
En son frkn-fan tarafından 21.09.2009 22:01:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
|