Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj21.09.2009, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca2 yazmış:
@gececi40 sitene baktım google reklamları normal arama cubugu gıbı bısı yok.

Ben ana sayfamda demedim bazı sayfalarda dedim kalıcı olup olmadığınıda bilmiyorum bu geçicimi yoksa bü tür şekilde olabilirmi bende bunun cevabını öğrenmek istiyorum bir yetkili ağızdan
Mesaj21.09.2009, 16:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Forumda reklam yoktu önceden. Belki gececi40 ın dediği gibi yapabilirler. Wink İlerleyen günlerde görürüz. Tabi böyle birşeyin olmaması temennimiz.
Mesaj21.09.2009, 17:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bikeresinde Bendede Olmuştu.
Sayfalar Eksik veya Hatalı Yüklendiğinde Olabilir.
Yoksa Bu Şekilde Bir Reklamın Olacağını Sanmıyorum...

Mesaj21.09.2009, 17:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bendede çıktı.. Razz
http://img.webme.com/pic/b/bscity/resim.bmp

Âyinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde
Mesaj21.09.2009, 17:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Gördüğünüz reklam bir satırdır..
O bir satır Bedava-Sitem'e aittir..
İstediği reklamı koyma hakkınada sahiptir..
Text veya Google reklamı google reklamları script olarak eklenmektedir yani içerikler değişkendir.. Bu reklam türü kırkta bir denk gelebilir..
Bide Google'den önbelleğinize bakında reklam öyle çıkabilir..
İyi eğlenceler..
Wink
Mesaj21.09.2009, 17:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu reklam bizim anasayfamızda öyle görünecekse hiç iyi olmaz siyah bir tasarım kullanan arkadaşlarda bu görüntü anasayfayı çok kötü bozar işte yavaş yavaş başlıyor webme diğer ülkelerde büyük boy reklamlar vardı bizdede böyle arama çubuklarından büyük reklamlara geçerler

Modlarımız bize adminlerinden bir açıklama alsa konu hakkında bilgi verseler olmazmı görüyorumki onlarda konu hakkında pek bir bilgiye sahip değiller

Tamam webme istediği şekilde koyar ama bu geçicimi yoksa kalıcımı yada olucaksa türkiyedeki reklamların boyutları ne zaman büyür ???

Mesaj21.09.2009, 19:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

artık büyük reklamlar koyacaklar ve bunları kaldırtmak için para isteyecekler... bu bir bs çakallığıdır. bekleyin ve görün
Mesaj21.09.2009, 20:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba
Yanlış bilmiyorsam bu Google Etki Alanları İçin AdSense reklamları.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=105924&sourceid=aso&subid=ww-ww-et-asui&medium=link

Alanlar için AdSense, kullanılmayan alanları olan yayıncılara, alanlarında içerik sunarak, kullanıcıların alakalı bilgiye erişmelerine yardımcı olmalarına olanak sağlar.

Yada Bağlantı Birimi reklamları olabilir .Adsense, sayfamız ile reklamlar arasında bir bağlantı kuramadığı zamanlar bu şekilde görüntüleniyor olabilir.

Her bağlantı birimi sayfanızla alakalı konuların bir listesini gösterir. Bir kullanıcı bir bağlantıyı tıkladığında, alakalı reklamları içeren bir sayfaya götürülür.

Bizim reklam satırımız şuan (468x15_4) 4 bağlantı, yani Bağlantı Birimi Reklamlarıdır

Ancak Googlenin reklam scriptlerine bakarsanız böyle bir görsellik yok.
https://www.google.com/adsense/static/tr/AdFormats.html#adlinks
Mesaj21.09.2009, 21:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Bs Reklamları Artık Çığrından Çıkıyorr !!!

gececi40 yazmış:

Arkadaşlar sitemde geziniyordum google reklamında bu şekilde bir bölüm gördüm her sayfada yok ama genel sayfalarda var aklıma diğer ülkelerde uygulanan büyük boy bs reklamları geldi artık bizdede böylemi olucak türkiye borsverindede büyük reklamlarmı uygulanıcak çünkü değişiyor yönetimden bu konuda bir açıklama istiyoruz

Kardeşim Adamlar bedava Hizmet Sunuyorla Daha ne Bekliyorsun ??

Eğer İstemiyosan gidersin Domain Host Alırsın Paralı

Yada Bana Öm Atarsın Sana Reklamları Kaldırma Kodu Veririm Wink
Mesaj21.09.2009, 21:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Bs Reklamları Artık Çığrından Çıkıyorr !!!

frkn-fan yazmış:
gececi40 yazmış:

Arkadaşlar sitemde geziniyordum google reklamında bu şekilde bir bölüm gördüm her sayfada yok ama genel sayfalarda var aklıma diğer ülkelerde uygulanan büyük boy bs reklamları geldi artık bizdede böylemi olucak türkiye borsverindede büyük reklamlarmı uygulanıcak çünkü değişiyor yönetimden bu konuda bir açıklama istiyoruz

Kardeşim Adamlar bedava Hizmet Sunuyorla Daha ne Bekliyorsun ??

Eğer İstemiyosan gidersin Domain Host Alırsın Paralı

Yada Bana Öm Atarsın Sana Reklamları Kaldırma Kodu Veririm Wink

Reklam olmayan bi Sitem Var Örnek Olarak Ama Silerler Die Söyleyemem

En son frkn-fan tarafından 21.09.2009 22:01:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Önceki mesajları göster: